Sefa de la fashion

Postat la 30 iunie 2008 19 afişări

Ramona Stanciulescu este la conducerea diviziei de fashion a grupului RTC de numai sase luni, insa in acest timp a adaugat trei branduri noi in portofoliu, iar pentru 2008 isi propune ca piata de moda sa duca cifra de afaceri a companiei la 11 milioane de euro.

In urma cu trei luni, cotidianul The Times publica un articol despre Kate Bostock, directorul diviziei de moda pentru femei din cadrul Marks & Spencer. Avand in vedere ca 1 din 10 lire cheltuite pentru haine in Marea Britanie se duc la M&S, Bostock este considerata cel mai puternic arbitru al gustului din UK. Se spunea ca la prima vedere are toate trasaturile unei printese: par blond, ochi mari albastri si un apetit pentru conversatia cu umor.

Insa dincolo de chipul atragator, ceea ce a facut sa fie subiectul articolului a fost capacitatea de a revigora vanzarile retailerului prin masuri pe care nu te-ai fi astepat sa le aplice o printesa. La inceput a concediat jumatate din echipa, dupa care a reusit sa intre in gratiile noului CEO al grupului, Stuart Rose, care il inlocuise pe cel ce o angajase initial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sefa,
de,
la,
fashion
/lideri/sefa-de-la-fashion-4074250
4074250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.