100 Cele mai puternice femei din business. Carmen-Ligia Ardelean, Atos Romania country manager, Atos Global Delivery Center SRL

Postat la 10 iulie 2024 132 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Carmen-Ligia Ardelean, Atos Romania country manager, Atos Global Delivery Center SRL

Cifră de afaceri (H2/2023): 254 mil. lei

Profit net: 23,9 mil. lei

Număr de angajaţi: 2.382


Biografie:

Cu o experienţă de peste douăzeci de ani în telecomunicaţii şi IT, Ligia Ardelean, country manager pentru Atos Romania, a excelat în diverse roluri de conducere. Cariera sa a început în telecomunicaţii, unde a ocupat poziţii importante în customer care şi managementul vânzărilor, dovedindu-se a fi un lider eficient şi inovator. Ulterior, s-a orientat către industria IT, unde a avut succes în funcţii de management, atât locale cât şi globale. Sub conducerea sa, compania a menţinut o evoluţie crescătoare, adaptându-se la schimbări rapide şi anticipând tendinţele tehnologice.


► Acum două decenii, aspiraţiile mele erau să lucrez alături de oameni şi să influenţez pozitiv domeniul ales. Îmi doream să cresc profesional într-un mediu dinamic, contribuind la proiecte inovatoare. M-am ghidat după ideea că succesul vine din progres constant şi am avut mereu în minte că îmbunătăţirea anuală, chiar şi minoră, duce la performanţă. Această perspectivă m-a motivat să urmăresc o carieră în care să pot evolua continuu şi în care să învăţ să mă adaptez la schimbările rapide din jurul meu.

► Realitatea profesională a fost în acord cu aşteptările mele. Lucrând cu oameni şi reuşind prin oameni, am avansat constant, adaptându-mă constant la noile provocări. Rezilienţa şi dorinţa de a face lucrurile corect şi mai bine m-au ajutat să navighez prin schimbările industriei, permiţându-mi să rămân relevantă şi să contribui la evoluţia companiei pe care acum o conduc cu onoare.

► Privind spre următorii 20 de ani, este dificil să anticipez cu exactitate evoluţiile care vor avea loc în lumea noastră sau în domeniul în care activez, cu atât mai mult cu cât dinamica ultimilor ani ne-a arătat  acest lucru. Pe termen scurt şi mediu mă aştept la provocări legate de volatilitate globală şi tehnologii emergente ca inteligenţa artificială generativă. Cred că adaptabilitatea, confortul de a lucra într-un mediu incert şi inovaţia vor fi esenţiale pentru a naviga prin aceste schimbări. De aceea, strategiile de business vor trebui să fie agil adaptate pentru a maximiza oportunităţile şi a minimiza riscurile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.