Cum poţi deveni un bucătar de top cu 9.000 de euro? Institutul francez Escoffier a deschis o şcoală de bucătari în România

Postat la 12 septembrie 2019 351 afişări

Cum poţi deveni un bucătar de top cu 9.000 de euro? Institutul francez Escoffier a deschis o şcoală de bucătari în România

Institutul Culinar Disciples Escoffier din Franţa a deschis o şcoală de bucătari în România, unde intenţionează să pregătească bucătari profesionişti, la nivel internaţional. Cursanţii vor învăţa pe baza unei progame de studiu create în Franţa. Cursurile vor avea loc într-un spaţiu deţinut de distribuitorul de utilaje şi accesorii pentru industria ospitalităţii Bilancia.

„Încercăm să promovăm gastronomia românească şi pe bucătari să comunice şi să colaboreze. Diploma obţinută la final conferă doar o recunoaştere, însă priceperea se va demonstra tot în bucătărie. Avem în plan să mai facem o şcoală Disciples Escoffier şi în Braşov, în parteneriat cu retailerul Selgros”, a spus Ştefan Oprea, preşedintele pentru România al Asociaţiei Disciples Escoffier.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
romania,
scoala,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.