Hotel Epoque previzionează venituri in crestere cu 10% pentru 2015
Hotel Epoque anunta venituri in crestere cu 9% in primul semestru al anului 2015, raportand o cifra de 1,06 milioane euro, fata de 970.000 de euro în perioada similara a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei. Până la sfârşitul anului, Epoque asteapta o crestere de peste 10% a cifrei de afaceri, evolutiile fiind datorate performantei inregistrate de structura de cazare si dezvoltarii segmentului de F&B. Anul trecut, Epoque a înregistrat venituri de 8,9 milioane de lei (circa 2 milioane de euro), potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.
Hotelul boutique Epoque reuneşte spatii de cazare de tip apartament, un restaurant gastronomic, un SPA exclusiv si un centru de evenimente premium. Hotel Epoque se adreseaza calatorilor de tip FIT (free independent traveler) de business si de leisure, care opteaza cu predilectie pentru conceptul boutique si cauta o experienta de calatorie completa.
Epoque a operat in primul trimestru al anului 2015 cu un grad mediu de ocupare de 68%, in mod constant peste media pietei din Bucuresti, estimata la 65%, realizand o ocupare medie de 69% in zilele saptamanii si de 66% in weekend, potrivit STR Global.
“2015 este un an bun pentru Epoque si pentru piata de travel premium in general. Prima jumatate a anului a confirmat ritmul de dezvoltare preconizat pe segmentul hotelier de cinci stele, si chiar si mai important pentru noi, a subliniat trendul ascendent manifestat vizibil pe piata luxury boutique: calitatea si gradul de personalizare a serviciilor fac diferenta in exprimarea optiunii de calatorie a oaspetilor nostri. Am inregistrat o crestere de 9% in primele sase luni ale lui 2015 si asteptam venituri in crestere cu cel putin 10% pana la sfarsitul anului datorita performantei structurii de cazare, care reprezinta peste jumatate din business-ul Epoque, dar si datorita cresterii constante a liniilor de business complementare, respectiv restaurantul gastronomic L’Atelier, organizarea de evenimente si alte servicii de tip boutique.” declara Diana Popescu, proprietar şi CEO Epoque Hotel si L’Atelier-l’art culinaire.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro