În noiembrie încep lucrările pentru lărgirea la 4 benzi a unui sector din Centura Capitalei

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 octombrie 2024 21 afişări

În noiembrie încep lucrările pentru lărgirea la 4 benzi a unui sector din Centura Capitalei

A fost emisă autorizaţia de construire pentru lărgirea la 4 benzi a Centurii Bucureşti între Domneşti şi DN5 (Jilava), a anunţat miercuri Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Lucrările încep în noiembrie.

Secretarul de stat susţine că este vorba de sectorul de drum între km 40+000 şi 54+700.

Autorizaţia prevede lărgirea la patru benzi a Centurii Bucureşti şi în premieră realizarea unor intersecţii pe trei niveluri: subteran, teran şi suprateran: reabilitare pasaj superior peste DN5 (km 40+547), pasaj superior nou pe DNCB peste bretele şi sens giratoriu (km 40+750), pasaj subteran pe DNCB x DC18 Măgurele (km 44+725) şi pasaj subteran pe DNCB x DN6 Bragadiru (km 49+175).

Lucrările vor începe în prima parte a lunii noiembrie, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni.

Amplasamentul lucrărilor se află între km 40+000 şi 54+700, pe teritoriul localităţilor Jilava, Măgurele, Bragadiru, Clinceni şi Domneşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lărgire,
centură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.