Legătura dintre pizza şi cocaină: Trafic de droguri „inventiv” într-o pizzerie din Germania

Autor: Iulia Kelt Postat la 22 octombrie 2024 34 afişări

O pizzerie din Düsseldorf a fost folosită pentru livrarea de cocaină, mascată printr-o comandă specială de pe meniu, scrie SkyNews.

Legătura dintre pizza şi cocaină: Trafic de droguri „inventiv” într-o pizzerie din Germania

Poliţia din Düsseldorf, Germania, a descoperit o reţea de trafic de droguri care folosea o pizzerie drept acoperire pentru vânzarea de cocaină. Clienţii puteau comanda cocaină prin simpla solicitare a produsului cu numărul 40 din meniu. Ancheta a început în martie, după un pont.

În urma supravegherii, managerul pizzeriei a încercat să scape de droguri aruncând un sac cu cocaină pe fereastră, care a ajuns direct în mâinile poliţiştilor.

S-au descoperit 1,6 kg de cocaină, 40 g de canabis şi 268.000 de euro în numerar. Deşi managerul a fost arestat pentru câteva zile, pizzeria şi-a reluat activitatea şi a continuat să vândă „pizza specială” cu droguri.

Investigaţia a dus la arestarea a trei persoane şi la descoperirea a două ferme de canabis, iar managerul pizzeriei a fost arestat în timp ce încerca să fugă din ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pizza,
droguri,
germania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.