O actriţă legendară a încetat din viaţă astăzi. Ea este cunoscută din filme precum Harry Potter şi Downton Abbey

Autor: Iris Dutescu Postat la 27 septembrie 2024 12 afişări

O actriţă legendară a încetat din viaţă astăzi. Ea este cunoscută din filme precum Harry Potter şi Downton Abbey

Actriţa Maggie Smith, cunoscută pentru filmele Harry Potter şi Downton Abbey, a murit la vârsta de 89 de ani, a anunţat familia sa, potrivit BBC.

Maggie Smith, considerată una dintre cele mai importante actriţe britanice ale unei generaţii, alături de Vanessa Redgrave şi Judi Dench, a murit vineri, la 89 de ani.

Fiii ei, Toby Stephens şi Chris Larkin, au declarat: „Cu mare tristeţe trebuie să anunţăm moartea lui Dame Maggie Smith. Ea a murit paşnic în spital în această dimineaţă, vineri, 27 septembrie. Lasă în urmă doi fii şi cinci nepoţi iubitori care sunt devastaţi de pierderea mamei şi bunicii lor extraordinare”.

„Am dori să profităm de această ocazie pentru a mulţumi minunatului personal de la Spitalul Chelsea şi Westminster pentru îngrijirea şi amabilitatea lor neobosită în timpul ultimelor ei zile. Vă mulţumim pentru toate mesajele amabile şi sprijinul acordat şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în acest moment”, au mai spus cei doi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maggie smith,
harry potter,
moarte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.