Pană de curent la Spitalul Fundeni din Capitală. Echipe ale Reţele Electrice intervin să restabilească alimentarea cu energie electrică

Autor: Georgiana Mihalache Postat la 16 iulie 2024 35 afişări

Pană de curent la Spitalul Fundeni din Capitală. Echipe ale Reţele Electrice intervin să restabilească alimentarea cu energie electrică

​Consumul ridicat de energie electrică şi canicula au oprit alimentarea cu energie electrică în Spitalul Fundeni, una dintre cele mai mari unităţi medicale din Bucureşti. Până la soluţionarea incidentului, echipamentele din spital sunt alimentate prin generatoare.

„Echipe ale Retele Electrice intervin pentru restabilirea in cat mai scurt timp a alimentarii cu energie electrica pentru Spitalul Fundeni si clientii afectati din zona. In unitatea spitaliceasca au fost pornite grupuri electrogene, iar consumatorii vitali sunt alimentati.

Incidentul a  survenit pe fondul nivelului ridicat al consumului şi temperaturilor caniculare, care pun presiune asupra reţelelor”, potrivit reprezentanţilor Reţele Electrice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie electrica,
spital,
fundeni,
retele

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.