Philips România dăruieşte zâmbete copiilor vulnerabili – 3% din valoarea periuţelor de dinţi Sonicare vândute este donat către SOS Satele Copiilor

Postat la 14 mai 2024 26 afişări

Philips România dăruieşte zâmbete copiilor vulnerabili – 3% din valoarea periuţelor de dinţi Sonicare vândute este donat către SOS Satele Copiilor

Începând cu luna mai, Philips România şi SOS Satele Copiilor îşi unesc forţele în beneficiul copiilor din medii vulnerabile, prin campania „Împreună dăruim zâmbete”. Clienţii magazinului online www.philips.ro pot susţine direct acest demers prin achiziţia oricărei periuţe de dinţi Philips Sonicare. Astfel,  un procent de 3% din valoarea fiecărei periuţe achiziţionate în perioada 1 mai – 30 august 2024 va fi direcţionat către SOS Satele Copiilor România. Mai multe detalii aici.

În urma acestui demers comun, trei case de tip familial din cadrul SOS Satul Copiilor Cisnădie, Sibiu, vor fi  dotate cu centrale termice. De asemenea, pentru a oferi zâmbete sănătoase copiilor, Philips pune la dispoziţie periuţe de dinţi electrice Sonicare For Kids şi rezerve de schimb pentru 65 de copii şi adolescenţi din Satele SOS Mereni şi Bucureşti.

„Grija faţă de sănătate şi prevenţie face parte din ADN-ul Philips. Este un punct de interes în jurul căruia ne desfăşurăm activitatea, derulând totodată parteneriate cu organizaţii care ne împărtăşesc valorile. Prin acest demers, ne dorim să oferim zâmbete sănătoase şi un viitor mai bun pentru copiii din medii vulnerabile, alături de SOS Satele Copiilor. Credem în puterea de a face bine şi credem că împreună cu ajutorul clienţilor, consumatorilor si partenerilor noştri putem dărui zâmbete molipsitoare. Alătură-te iniţiativei noastre, iar prin achiziţia de periuţe de  dinţi electrice Philips Sonicare, un copil îţi va zâmbi!”, a declarat Alexandra Basica, Manager Oral Health Care, Philips România.

„Este o mare bucurie pentru noi când comunitatea se adună în jurul copiilor. Suntem, totodată, onoraţi că Philips România a ales SOS Satele Copiilor pentru cea mai nouă campanie, Împreună dăruim zâmbete. Zâmbetul este reperul unei copilării lipsite de griji, al siguranţei şi încrederii în forţele proprii. Exact ce ne dorim pentru fiecare copil care creşte în casele familiale SOS sau în comunităţile unde suntem prezenţi. Campania se încheie în luna septembrie, când începe un nou an şcolar şi pentru cei 1000 de copiii pe care îi avem în grijă. Vă mulţumim din toată inima!", a declarat Diana Podaru, Director SOS Satele Copiilor România.

Pe termen lung, misiunea companiei Philips este aceea de a îmbunătăţi sănătatea a peste 200 de milioane de oameni până în 2030, inclusiv prin redefinirea modului în care îngrijirea orală transformă viaţa de zi cu zi a acestora.

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de tehnologie în domeniul sănătăţii axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor şi pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătăţii, de la un stil de viaţă sănătos şi prevenţie, la diagnostic, tratament şi îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate şi îmbină expertiza clinică cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluţii integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistică medicală, terapii ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienţilor şi informatică medicală, precum şi în domeniul sănătăţii consumatorilor şi cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii în domeniul sănătăţii a generat în 2019 vânzări de 19,5 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 80,000 de angajaţi şi este prezentă în peste 100 de ţări. 

Mai multe noutăţi despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter 

Despre SOS Satele Copiilor

Peste 30 de ani de activitate, mii de familii ajutate, sute de tineri crescuţi în casele SOS la nivel naţional – peste 100.000 de beneficiari.

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească şi îi susţine şi protejează pe cei care riscă să o piardă. Peste 500 de copii şi tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial, peste 1.300 de familii vulnerabile au fost asistate, iar peste 4.500 de copii au fost sprijiniţi să rămână alături de părinţi. La nivel naţional, SOS Satele Copiilor derulează programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunităţile de tineri), de întărire a familiei (Serviciile de Asistenţă Comunitară, Centrul de consiliere şi sprijin pentru copii şi părinţi, Centrul de zi), educaţionale, precum şi o serie de proiecte pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc atât din sistemul de protecţie, cât şi din mediul rural sau familii vulnerabile. Asociaţia îsi derulează activitatea în 4 sucursale, care acoperă judeţele Bucureşti-Ilfov, Sibiu, Bacău, Braşov şi Teleorman.

Mai multe detalii la www.sos-satelecopiilor.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.