Zece feluri de mâncare cu zece vinuri. Ce vin merge la clătite cu brânza dulce, la mămăligă cu caşcaval sau la sarmale
Marinela Ardelean, unul dintre cei mai în vogă degustători de vin din România a lansat „Cartea Vinurilor Româneşti” (2015-2016), care înseamnă de fapt un index al principalelor vinuri din România.
Dincolo de cele 214 vinuri selectate ca fiind cele mai bune din România şi Republica Moldova, din cele 3.000 degustate de un juriu international, cartea prezintă şi asocieri între mâncăruri şi vin.
Ce vin se potriveşte la următoarele feluri de mâncare:
1. Mămăligă cu caşcaval - vin alb – Cupaj de Fetească Albă şi Sauvignon Blanc 2014
2. Salată de vinete cu maioneză, ceapă şi usturoi – vin rose – Negru de Drăgăşani Rose 2014
3. Omletă cu bacon – vin roşu – Fetească Neagră 2013
Cititi articolul integral pe www.zf.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro