Gigantul A&D Pharma intra in lupta pe piata clinicilor private.

Postat la 13 ianuarie 2010 45 afişări

A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic local, cu afaceri 364,6 mil. euro in primele noua luni ale anului trecut, va intra pe piata clinicilor private, estimata la circa 400 mil. euro, unul dintre putinele domenii din economie care continua sa creasca si sa genereze profituri.

"A&D Pharma confirma interesul pentru piata serviciilor medicale si recruteaza in acest moment medici si asistenti medicali pentru un viitor furnizor de servicii medicale", au spus reprezentantii companiei. Ei nu au oferit mai multe detalii despre investitiile pe care A&D Pharma le va derula in acest sector, insa grupul a publicat anunturi pe site-urile de recrutare pentru a angaja medici, in care precizeaza ca este vorba de "o clinica medicala din Bucuresti".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
A&D Pharma,
clinica privata
/actualitate/afaceri/gigantul-a-d-pharma-intra-in-lupta-pe-piata-clinicilor-private-5323118
5323118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.