Armata israeliană a distrus mai multe depozite de arme şi tuneluri ale Hezbollah din Liban

Autor: Petru Mazilu Postat la 05 octombrie 2024 12 afişări

Armata israeliană a distrus mai multe depozite de arme şi tuneluri ale Hezbollah în regiunea de graniţă. Acestea au fost descoperite de militarii IDF în timpul operaţiunii la sol.

Armata israeliană a distrus mai multe depozite de arme şi tuneluri ale Hezbollah din Liban

Armata israeliană anunţă că a distrus mai multe spaţii de depozitare a armelor şi tuneluri Hezbollah în timpul unor raiduri din regiunea de frontieră din sudul Libanului, potrivit CNN. Acolo are loc o operaţiune la sol.

Reprezentanţii Forţelor de Apărare Israeliene (IDF) au declarat că militarii israelieni efectuează raiduri concentrate asupra „infrastructurii teroriste” atât deasupra solului, cât şi sub pământ.

Potrivit IDF, ţintele sunt ascunse în zone muntoase şi apărate cu capcane care explodează. În interior sunt depozite de arme, posturi de observare şi locuri de lansare de rachete.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
liban,
depozite,
idf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.