Care sunt beneficiile apartenenţei României la UE: teme expuse pe panouri stradale

Autor: Laura Buciu Postat la 03 iulie 2024 34 afişări

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a lansat campania de comunicare „România în Uniunea Europeană”, prin care îşi propune să evidenţieze beneficiile concrete pentru cetăţenii români, ca urmare a apartenenţei României la Uniunea Europeană.

Care sunt beneficiile apartenenţei României la UE: teme expuse pe panouri stradale

Cele patru teme prezente în cadrul campaniei de comunicare „România în Uniunea Europeană” sunt: contribuţia fondurilor europene la dezvoltarea României; posibilitatea de a folosi telefonul mobil în roaming, fără plata de taxe suplimentare; oportunităţile de studiu şi formare profesională, prin programul Erasmus+; libertatea cetăţenilor români, în calitate de cetăţeni europeni, de a trăi, călători, lucra sau învăţa oriunde în Uniunea Europeană.

„România europeană este o realitate pentru fiecare dintre noi. Suntem împrEUnă din 2007, trăim, simţim şi vedem zilnic contribuţia pe care Uniunea Europeană a avut-o la dezvoltarea României – atât la nivel individual, cât şi ca societate. În ultimii 17 ani, fondurile, politicile şi programele europene au contribuit fundamental la îmbunătăţirea calităţii generale a vieţii românilor. Campania recent lansată reaminteşte publicului larg o serie de avantaje de a fi cetăţean al unei ţări membre în Uniunea Europeană”, transmite CE.

Campania de tip Out of Home (OOH) se va desfăşura în Bucureşti, pe parcursul lunii iulie 2024. Mesajele vor fi expuse pe panouri stradale, clasice şi digitale, în staţii de autobuz şi metrou, în interiorul trenurilor de metrou, în clădiri de birouri şi săli de fitness şi în incinta Aeroportul Henri Coandă.

Fiecare material conţine un cod QR, a cărui accesare va permite publicului să descopere mai multe informaţii utile despre tema abordată accesând „România în Uniunea Europeană” România în Uniunea Europeană - Comisia Europeană (europa.eu).

Conceptul creativ poartă semnătura artistului Dan Perjovschi, cu care Reprezentanţa Comisiei Europene în România colaborează constant în proiecte de comunicare, iar implementarea campaniei este realizată de către agenţia de comunicare GOPA PACE.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beneficiu,
apartenenţă,
panou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.