Care sunt cele mai toxice alimente din farfurie
Aditivi alimentari, coloranti, zaharuri si un continut bogat in kilocalorii - principalele pericole ascunse in mancare.
Zilnic mancam diferite produse care au un continut caloric ridicat, ori contin diferiti aditivi alimentari, coloranti sau zaharuri care ne pun sanatatea in pericol, atentioneaza medici nutritionisti. Desi suntem bombardati cu informatii de tipul "lactatele intaresc sistemul osos", nutritionistii sustin ca nu toate produsele din lapte ofera beneficii organismului. "De exemplu, branza topita reprezinta sortimentul inferior al produselor lactate. Acest aliment este fabricat din branzeturi de calitatea a doua amestecate cu mari cantitati de grasimi.
Cititi mai multe pe www.gandul.info
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro