Ciolacu, despre varianta Iohannis premier: Eu nu cred că va fi un bun premier

Autor: Cosmin Pirv Postat la 21 septembrie 2024 11 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu nu crede că actualul preşedinte al României Klaus Iohannis ar fi un bun premier după alegerile din acest an.

Ciolacu, despre varianta Iohannis premier: Eu nu cred că va fi un bun premier

Preşedintele PSD a fost întrebat sâmbătă la Cluj-Napoca dacă l-ar numi premier pe Klaus Iohannis, dacă aceasta şi-ar dori această funcţie şi dacă liderul social-democrat ar câştiga alegerile.

„În primul rând, cred că sunt prea mulţi de dacă. În al doilea rând, nu cred că, cu toată expertiza preşedintelui de 10 ani, eu nu cred că va fi un bun premier”, a răspuns Marcel Ciolacu.

El a mai anunţat că o decizie privind votul PSD la proiectul care vizează candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile parlamentare va fi luată luni în Biroul Permanent Naţional al partidului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
klaus iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.