Ciucă: Nu e un eşec. Burduja ar fi avut şansă dacă ar fi început în urmă cu un an

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 iunie 2024 56 afişări

Rezultatul lui Sebastian Burduja nu este un eşec, spune Nicolae Ciucă. Candidatul PNL Bucureşti ar fi avut o şansă dacă ar fi început cu aproximativ un an în urmă, adaugă preşedintele formaţiunii.

Ciucă: Nu e un eşec. Burduja ar fi avut şansă dacă ar fi început în urmă cu un an

„Cred că, la modul în care s-a disputat această opţiune pentru candidatura la Bucureşti, Sebastian Burduja ar fi avut o şansă dacă ar fi început cu aproximativ un an în urmă”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că scorul lui Burduja nu este un eşec.

„Nu discutăm despre un eşec, în sensul în care cineva să devină responsabil şi să vorbim despre cei care trebuie să suporte ceva anume. Ci vorbim de faptul că SB şi-a asumat această candidatură după ce am avut o discuţie cu el, intrând în competiţie nu pe ultima sută de metri, ci pe ultimii zeci de metri. el a fostr foarte bine susţinut de conducerea partiduluoi. A avut o campanie foarte bună”, încheie Ciucă.

Potrivit rezultatele exit-pollului, Burduja a obţinut 10% din voturile pentru Primăria Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
burduja,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.