Delhaize, proprietarul Mega Image, caută să angajeze încă 30 de specialişti IT în centrul de tehnologie deschis anul acesta la Bucureşti, şi care ar urma să atingă 250 de angajaţi la finalul lui 2025

Autor: Cristina Bellu Postat la 21 octombrie 2024 16 afişări

Delhaize, proprietarul Mega Image, caută să angajeze încă 30 de specialişti IT în centrul de tehnologie deschis anul acesta la Bucureşti, şi care ar urma să atingă 250 de angajaţi la finalul lui 2025

Gigantul olandezo-belgian Ahold Delhaize, proprietarul reţelei Mega-Image, vrea să angajeze până la sfârşitul acestui an încă 30 de specialişti IT în cadrul AD/01, compania de tehnologie lansată în aprilie la Bucureşti, ca parte a familiei de branduri Ahold Delhaize.

AD/01 a inaugurat în această toamnă birourile din zona Timpuri Noi din Capitală, unde îşi desfăşoară activitatea o echipă formată din 80 de angajaţi, dedicată inovaţiei în dezvoltarea de aplicaţii web şi mobile, comerţ electronic, date, programe de loialitate, promoţii şi soluţii de retail de bază, au transmis luni reprezentanţii companiei.

Printre poziţiile vacante se numără următoarele roluri: Full Stack Developer, Back-End Developer, Front-End Developer, Q.A. Automation Engineer, Network Security Engineer, Data Engineer, SAP consultants, Platform Engineer, Business Analyst, Data Solution Architect, şi multe altele.

Compania oferă un model de lucru hibrid şi oportunităţi de a colabora cu experţi globali în diverse tehnologii de ultimă oră, cum ar fi Java, Kotlin, React, Python, DataBricks, Azure, AWS şi SAP.

„Misiunea noastră este să inovăm şi să creăm experienţe de cumpărături care să pună prioritate pe alegeri sănătoase, accesibilitate, rapiditate şi sustenabilitate. Suntem încântaţi că proiectele noastre vor contribui la creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor, dar şi a businessului”, explică Adnan Olmez, General Manager AD/01.

Potrivit acestuia, planurile tech hub-ului vizează atingerea unui număr total de 250 de angajaţi până la finalui lui 2025.

Începând cu momentul lansării, AD/01 s-a concentrat pe convergenţa tehnologică a aplicaţiilor mobile în şase ţări europene. Noile aplicaţii au fost lansate deja în Belgia, Luxemburg, Serbia şi Republica Cehă, iar în România şi Grecia sunt aşteptate lansări până la sfârşitul anului.

Aceste aplicaţii oferă experienţe îmbunătăţite pentru utilizatori cu interfeţe intuitive, fluxuri de lucru simplificate şi un sistem avansat de recomandare care promovează alegeri alimentare mai sănătoase, dar şi un program de loializare personalizat, şi o funcţie de recomandare de reţete.

Ahold Delhaize este unul dintre cei mai mari jucători din retail la nivel global în segmentul de supermarketuri şi comerţ online. Brandurile locale din portofoliu deservesc 63 de milioane de clienţi în fiecare săptămână, atât în magazine, cât şi online, în Statele Unite, Europa şi Indonezia. Împreună, aceste mărci au peste 400.000 de angajaţi în 7.716 magazine alimentare şi de specialitate şi includ cel mai mare retailer online din Benelux şi cei mai importanţi comercianţi online din Benelux şi Statele Unite.

Cu sediul central în Zaandam, Ţările de Jos, Ahold Delhaize este listată la bursele Euronext Amsterdam şi Bruxelles (ticker: AD), iar certificatele sale de depozit americane sunt tranzacţionate pe piaţa over-the-counter din SUA şi cotate pe piaţa internaţională OTCQX (ticker: ADRNY).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.