Echipa lui Celine Dion: utilizarea piesei „My Heart Will Go On” la mitingul lui Trump, neautorizată

Autor: Laura Buciu Postat la 11 august 2024 28 afişări

Echipa lui Celine Dion: utilizarea piesei „My Heart Will Go On” la mitingul lui Trump, neautorizată

Echipa lui Celine Dion spune că utilizarea piesei „My Heart Will Go On” la mitingul lui Donald Trump a fost „neautorizată”. Celine Dion nu este primul artist a cărui muzică este folosită în mod neautorizat de către campania lui Trump, potrivit NBC News.

Echipa de management şi casa de discuri a lui Céline Dion, Sony Music Canada, au declarat că utilizarea hitului „My Heart Will Go On” la un miting de campanie al lui Donald Trump în Montana vineri a fost „neautorizată”.

Un videoclip cu Dion interpretând piesa din 1997 a fost difuzat vineri seară la mitingul Trump şi JD Vance din Bozeman, Montana. Într-o declaraţie pe X, echipa muzicianului canadian a declarat sâmbătă că a luat cunoştinţă de utilizarea de către campania republicană a „videoclipului, înregistrării, interpretării muzicale şi asemănării lui Celine Dion” care cântă melodia.

„Această utilizare nu este autorizată în niciun fel, iar Celine Dion nu susţine această utilizare sau orice utilizare similară”, se arată în declaraţie.

Balada puternică a fost tema muzicală a filmului de mare succes din 1997 „Titanic”, o poveste de dragoste care are ca fundal scufundarea Titanicului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
celine dion,
miting,
trump

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.