Guran, vicepreşedinte PNL: Marcel Boloş se consultă doar cu premierul Ciolacu

Autor: Andreea Tobias Postat la 08 iulie 2024 22 afişări

Critici voalate pentru ministrul de Finanţe, din partea unui vicepreşedinte al PNL. Marcel Boloş se consultă doar cu premierul, iar unele dintre acţiunile sale afectează Partidul Naţional Liberal, spune senatorul Virgil Guran.

Guran, vicepreşedinte PNL: Marcel Boloş se consultă doar cu premierul Ciolacu

Virgil Guran comentează, la RFI, introducerea e-TVA, care a scos luni în stradă sute de manifestanţi în faţa Guvernului: „Cred eu că aici trebuie gândit mai bine în privinţa măsurilor de combatere a evaziunii fiscale, pentru că uneori, aceste măsuri îngreunează activitatea economică şi îngreunează activitatea oamenilor de afaceri, care de fapt duc ţara înainte, prin taxe, impozite, prin dezvoltare".

Vicepreşedintele PNL crede că „Marcel Boloş se consultă doar cu Marcel Ciolacu şi premierul dă direcţia cu ce are de făcut şi într-adevăr, Marcel Ciolacu nu se consultă cu partidul şi de multe ori, acest lucru dăunează imaginii Partidului Naţional Liberal (...). Uneori, imaginea noastră nu este chiar bună, din cauza unor acţiuni ale ministrului Boloş".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
virgil guran,
marcel boloş,

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.