Lista celor mai toxice E-uri alimentare. Ce se ascunde in spatele etichetei
Printre pericolele care pandesc organismul din cauza E-urilor se numara alergiile, dereglarile hormonale, tulburarile hepatice, bolile intestinale si ale ficatului, tulburarile hepato-biliare, ale tubului digestiv, cancerul si cresterea nivelului de colesterol.
Majoritatea produselor alimentare din magazine au in compozitie E-uri. Daca unele dintre acestea sunt considerate inofensive, majoritatea sunt nocive pentru sanatate daca sunt consumate pe perioade mari de timp. Prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, a realizat pentru gandul o lista a celor mai periculosi aditivi alimentari pe care ii intalnim in produsele pe care le mancam zi de zi. "Pentru ca legislatia din Romania permite producatorilor sa nu mai scrie pe eticheta E nu stiu de care, acestia precizeaza denumirea stiintifica a aditivului, iar omul devine confuz", subliniaza specialistul in nutritie.
Cititi mai multe pe www.gandul.info
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro