Nicuşor Dan, întrebat pe cine susţine la prezidenţiale, Ciucă sau Lasconi: Sunt un om de dreapta

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 septembrie 2024 22 afişări

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, evită să spună pe cine va susţine la alegerile prezidenţiale. Pus să aleagă între Ciucă şi Lasconi, el afirmă râzând: „Sunt un om de dreapta”. Dan spune că aşteaptă răspunsurile candidaţilor la problemele bucureştenilor, apoi va lua o decizie.

Nicuşor Dan, întrebat pe cine susţine la prezidenţiale, Ciucă sau Lasconi: Sunt un om de dreapta

„Sunt un om de dreapta”, spune, râzând, Nicuşor Dan, întrebat pe cine va susţine, Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi.

El aminteşte că a spus din seara alegerilor că, într-o primă etapă, va prezenta unele aspecte de interes pentru administraţia din Bucureşti, de exemplu cum se împart banii între primăria Capitalei şi primăriile de sector, cine dă autorizaţiile de construire în Bucureşti, legea spaţiilor verzi şi Codul urbanismului.

„Aştept răspunsul candidaţilor şi partidelor pe aceste subiecte care mă interesează, ca om care are responsabilitate faţă de bucureşteni şi în fincţie de asta o să comunic. Am fost şi sunt un om de dreapta, am fost sprijinit de partidele de dreapta”, adaugă primarul general al Capitalei.

Întrebat dacă ar susţine o alianţă de dreapta, el spune: „Desigur. Ăsta e lucrul pe care mi-l doresc, ca în Consiliul General (al Municipiului Bucureşti - n.r.) să existe o alianţă de partide de dreapta şi ea să corespundă cu o alianţă naţională a partidelor de dreapta. Însă din ce văd, din informaţii din spaţiul public pare că nu se concretizează aceasdtă alianţă şi îmi pare rău, mai ales că din calendarul electoral 10 septembrie e data la care alianţele electorale pot fi depuse la BEC pentru alegerile parlamentare”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan,
prezidenţiale,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.