Povestea românului care a creat peste 3.000 de site-uri şi câte milioane de euro face din asta

Postat la 10 octombrie 2024 560 afişări

Povestea românului care a creat peste 3.000 de site-uri şi câte milioane de euro face din asta

100 tineri manageri de top. Aurelian Motica, Gomag: Cel mai mare neajuns la munca 100% remote e izolarea socială, care duce la dificultăţi în a construi o echipă şi o cultură organizaţională.

Aurelian Motica, CTO & Co-founder, Gomag, 40 de ani


Cifră de afaceri (2023): >13,5 mil. lei

Profit net (2023): >2,5 mil. lei

Număr de angajaţi: 48


„Cel mai mare neajuns la munca 100% remote e izolarea socială, care duce la dificultăţi în a construi o echipă şi o cultură organizaţională. Din experienţa mea, formatul hibrid, cu până la 20% din timp remote, poate funcţiona mult mai bine, deoarece oferă flexibilitate păstrând stabilitatea echipei.”

Cu peste 20 de ani de experienţă în web development şi e-commerce, Aurelian Motica a fost implicat în ultimii 10 ani în lansarea şi dezvoltarea Gomag, cea mai mare platformă de e-commerce românească, pe care astăzi vând peste 4.200 de magazine online. „Pe termen lung, obiectivul e dezvoltarea Gomag şi diversificarea soluţiilor pe care le oferim pentru a susţine creşterea e-commerce-ului în România. Misiunea actuală ţine de expansiunea businessului în alte ţări. Am început cu Republica Moldova, iar următoarele ţinte sunt Bulgaria şi Ungaria.”

CITITI AICI MAI MULTE DESPRE Aurelian Motica, CTO & Co-founder, Gomag

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.