Revolut adaugă în portofoliu o soluţie integrată cu programe de contabilitate prin care companiile îşi pot gestiona facturile şi plăţile către furnizori

Autor: Cristina Bellu Postat la 04 septembrie 2024 22 afişări

Revolut adaugă în portofoliu o soluţie integrată cu programe de contabilitate prin care companiile îşi pot gestiona facturile şi plăţile către furnizori

Fintech-ul global Revolut anunţă că şi-a extins portofoliul destinat întreprinderilor cu soluţia Revolut BillPay, integrată cu programe de contabilitate, inclusiv QuickBooks, Xero şi FreeAgent, prin intermediul căreia companiile îşi pot gestiona facturile şi plăţile către furnizori din peste 150 de destinaţii.

În România, Revolut Business înregistrează o medie de aproape 1.000 de afaceri noi active în fiecare lună, în creştere cu 101% faţă de anul precedent, iar la nivel global divizia integrează lunar peste 20.000 de întreprinderi, potrivit datelor companiei.

“Prin noua soluţie, întreprinderile pot minimiza efortul manual, pot beneficia de controale ale cheltuielilor şi reguli de aprobare şi pot obţine o supraveghere completă a operaţiunilor lor, eliberându-şi timpul pentru creşterea afacerii”, spun reprezentanţii Revolut.

Încasările globale anuale ale Revolut Business, soluţia business-to-business (B2B) pusă pe piaţă de Revolut, au depăşit 500 mil. euro. În România, volumul tranzacţiilor procesate lunar se apropie de 345 mil. euro.

Recent, compania s-a extins şi în Singapore astfel că numărul total de pieţe în care Revolut Business este activ a atins 40.

„Revolut Business se dezvoltă rapid. (...) Cu sprijinul unui număr semnificativ şi în creştere de clienţi, intensificăm agresiv activitatea B2B şi suntem pregătiţi să revoluţionăm sistemul bancar pentru şi mai multe întreprinderi din întreaga lume”, spune James Gibson, Head of Revolut Business.

În viitor, oficialii fintech-ului spun că investiţiile în materie de produse se vor concentra pe mai multe domenii cheie, respectiv banking, plăţi şi zona de achiziţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.