LIVE: ZF Real Estate by Storia.ro - Cum redefineşte flexibilitatea piaţa de birouri?

Tudose: Domnul Piedone este membru PSD. Aduce o plus-valoare

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 octombrie 2024 9 afişări

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, spune că Cristian Popescu Piedone este membru PSD şi aduce plus-valoare partidului.

Tudose: Domnul Piedone este membru PSD. Aduce o plus-valoare

„Oamenii care au venit alături de noi şi care aduc o plus-valoare sunt bine-veniţi. Da, domnul Cristian Popescu aduce o plus-valoare, are bogată experienţa administrativă şi, după cum s-a şi demonstrat, aduce voturi, reprezintă nişte oameni, are nişte oameni în spate. E valabil şi la domnul Ponta”, a declarat Tudose.

„Domnul Piedone este membru PSD, inscris la PSD”, a mai afirmat Tudose, care a spus că discuţiile cu acesta au început după alegerile locale.

„Şi atunci a fost o greşeală, toată lumea a recunoscut că a fost o greşeală”, a mai spus preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
mihai tudose,
cristian popescu piedone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.