Un start-up pe zi. Două corporatiste au investit 10.000 de euro într-o afacere dulce-sărată şi se gândesc la extindere
„Preţul unei felii de tartă începe de la 12 lei, iar preţul unei tarte întregi porneşte de la 80 de lei, în funcţie de particularităţile sale.“
Cătălina Dima şi Rodica Coderie au pornit pe drumul antreprenoriatului în urmă cu un an, la îndemnul prietenilor, fiind atrase de bucătărie şi au investit 10.000 de euro într-un business cu tarte, iar anul acesta aşteaptă vânzări de 27.000 de euro, în creştere cu 33% faţă de anul anterior.
„Tartelicious este cea mai mică tărtărie din Bucureşti, care a luat naştere din pasiunea noastră pentru mâncare. Ne cunoaştem de peste 15 ani şi tot de atâta timp suntem şi prietene. Iniţial, am început să gătim pentru prietenii noştri, iar încurajările lor ne-au făcut să deschidem un loc unde pot veni să mănânce bunătăţi făcute de noi şi să ne şi răsplătească“, spune Cătălina Dima, cofondatoarea Tartelicious.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro