Ce mai mancam ca sa slabim
Prefera alimentele fara chimicale, a declansat dezbateri si controverse stil “Jamie Oliver contra Dr. Oz” despre provenienta mancarii, dar si-a sustinut teoriile cu argumente stiintifice.
Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a fost printre primii care au atras atentia asupra importantei nutritiei si a incercat sa schimbe obiceiurile alimentare prin "Noua ordine alimentara". Cea mai noua carte a sa, "Si noi ce mai mancam ca sa slabim", incearca sa dea raspunsuri stiintifice la intrebarea secolului, fundatia unei industrii de miliarde de euro - "cum se slabeste?".
In consecinta, mai mult de jumatate din volum are ca tema slabitul, iar autorul promite ca vom intelege de ce nu am slabit, chiar daca am incercat totul pana acum.
Pentru amatori, cartea include si un regim de urgenta in stilul revistelor de moda - "Cum scapam rapid de cateva kilograme pentru a intra in rochia preferata?". Interesante sunt capitolele care trateaza teme ca vitaminele, mineralele, alcoolul, grasimile, longevitatea sau imbatranirea.
De altfel, toate cartile profesorului arata ca niste reviste de moda - hartie lucioasa, colorata si multe reclame la diferite produse alimentare.
Personal, un singur sfat va sfatuiesc sa ignorati - consumul de gem de prune de Topoloveni, insa doar daca nu va place gustul de prune din care tocmai a fost obtinuta tuica.
GHEORGHE MENCINICOPSCHI
"Si noi ce mai mancam ca sa slabim", Editura Coreus Publishing, Bucuresti, 2010
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană