Marketing cultural deştept: căsuţa cu cărţi
Ca să îmbie publicul la citit, managerii de biblioteci recurg la transformarea grădinilor acestora în locuri de relaxare a clienţilor în compania unei cărţi, iar în alte cazuri apelează la voluntari care deschid mici biblioteci improvizate în diverse puncte din oraş.
Acest din urmă caz, întâlnit în SUA sau Marea Britanie, este în special o metodă de a contracara închiderea unor biblioteci publice din lipsă de fonduri.
În Marea Britanie, scrie The Independent, iniţiativa Little Free Library Project presupune instalarea unor cutii de lemn de forma unor căsuţe pe care voluntarii le umplu cu cărţi, prevăzute cu uşiţă cu geam şi amplasate în faţa caselor sau a magazinelor celor ce se oferă să le găzduiască.
Cine doreşte să citească o carte o poate lua fie cu împrumut, fie de tot, în acest din urmă caz având opţiunea să aducă un alt volum în loc.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro