Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Kitul ciocolatierului amator

Postat la 01 iunie 2024 48 afişări

Kitul ciocolatierului amator este o cutie elegantă care conţine ingredientele şi ustensilele necesare pentru cei care doresc să pregătească tablete de ciocolată acasă. Acest kit este un produs unic pe piaţă, creat şi comercializat de Atelier Cortez, producător de macarons, praline şi ciocolată personalizată şi furnizor de cadouri corporate.

Descrierea inovaţiei:

Kitul ciocolatierului amator este singurul produs de acest tip comercializat pe piaţă, fiind dedicat celor pasionaţi de deserturi pentru a pregăti cele mai bune tablete de ciocolată veritabilă, chiar din confortul propriei bucătării. Gândit şi creat de Dragoş Ungureanu, fondatorul Atelier Cortez, şi lansat pe piaţă în anul 2020, în plină pandemie, kitul ciocolatierului amator este rezultatul experienţei şi al inspiraţiei creatorului său, fiind dezvoltat cu o investiţie minimă iniţială de doar 5.000 de euro. Acest kit conţine 200 de grame de ciocolată albă, 200 de grame de ciocolată cu lapte, 200 de grame de ciocolată neagră, ingrediente pentru decorarea tabletelor, trei matriţe policarbonat pentru turnarea ciocolatei, reţetă şi instrucţiuni (acces tutorial video) pentru executarea a şase tablete excepţionale. Fiecare element al kitului a fost ales astfel încât şi cei fără experienţă în arta ciocolatei să poată obţine rezultate remarcabile. De la ingrediente fine şi până la ustensile specializate, totul este inclus pentru a face experienţa de preparare a pralinelor accesibilă şi plină de satisfacţii, spun reprezentanţii businessului. „Astfel, chiar şi cei mai neexperimentaţi în bucătărie se vor simţi încrezători în a crea tablete excepţionale.”

Elementul de noutate:

Kitul ciocolatierului amator este un produs unic pe piaţă, care oferă iubitorilor de dulce posibilitatea de a prepara singuri tablete, chiar dacă nu sunt specialişti. Astfel, ambalat într-o cutie elegantă, kitul ciocolatierului amator poate fi făcut cadou celor dragi.

Efectele inovaţiei:

Fiind unic pe piaţă, kitul ciocolatierului amator a devenit un diferenţiator important pentru Atelier Cortez. Produsul oferă consumatorilor momentul bucuriei şi al satisfacţiei de a realiza singuri tablete, deşi nu sunt specialişti. Din acest punct de vedere, kitul ciocolatierului amator a devenit o opţiune de cadou utilă şi surprinzătoare în acelaşi timp pentru cei care vor să-i impresioneze pe cei dragi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.