Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Programul de cashback automat Premium Collection

Postat la 30 mai 2024 43 afişări

Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Programul de cashback automat Premium Collection

Mastercard Premium Collection este primul program de cashback automat, dedicat exclusiv segmentului de carduri premium emise în România. Programul conectează posesorii de carduri la o reţea naţională de parteneri, dintr-o gamă variată de domenii – de la modă şi beauty la restaurante, delicatese culinare şi cadouri. Clienţii beneficiază de cashback cuprins între 5 şi 15%,  în funcţie de specificul fiecărei oferte, la plata cu cardul Mastercard înscris în program. 

Descrierea inovaţiei:

Lansat în mai 2023, programul Mastercard Premium Collection include toţi emitenţii bancari din portofoliul Mastercard în România. Deţinătorii de carduri Premium Mastercard Gold, Platinum, World sau World Elite pot accesa beneficiile prin crearea unui cont de utilizator pe www.priceless.com, urmată de înscrierea cardului lor pe pagina programului Mastercard Premium Collection. Pentru plăţile efectuate cu un card eligibil înrolat în platformă, cashback-ul se aplică automat, fără nicio altă acţiune sau intervenţie din partea comerciantului sau a consumatorului, acesta fiind şi diferenţiatorul Mastercard Premium Collection în raport cu alte programe de pe piaţă.

Elementul de noutate:

Programul Mastercard Premium Collection este dedicat exclusiv posesorilor de carduri Premium din România. Un deţinător de card poate înscrie oricâte carduri de debit sau de credit eligibile în programul Mastercard Premium Collection, prin intermediul www.priceless.com, pentru a beneficia de cashback atunci când plăteşte cu orice card înrolat cu succes. Fiecare tranzacţie de cashback este însoţită de descrierea „Mastercard Premium”, ceea ce le permite posesorilor de carduri să o identifice cu uşurinţă în istoricul de tranzacţii asociat unui card înscris.

Efectele inovaţiei:

Prin intermediul Premium Collection, Mastercard îşi propune să redefinească standardele în segmentul premium de consumatori din România. Programul oferă utilizatorilor avantaje personalizate asigurându-le, în acelaşi timp, o experienţă de plată sigură şi excelentă. Totodată, această iniţiativă vine în sprijinul partenerilor comercianţi, oferindu-le sprijin pentru îmbunătăţirea experienţei de cumpărare.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.