Sergiu Mititelu este unul dintre cei mai longevivi manageri români din industria alimentară
Sergiu Mititelu este unul dintre cei mai longevivi manageri români din industria alimentară, aflându-se la conducerea Hochland România din 2006.
El declara în prima parte a acestui an că pentru Hochland, cel mai mare producător de brânzeturi de pe piaţa românească, anul trecut exporturile au devenit "o componentă strategică importantă", dar nu a făcut niciun comentariu despre ponderea vânzărilor de peste hotare sau către ce ţări merg brânzeturile făcute pe plan local. Absolvent al ASE şi, mai apoi, al unui Executive MBA, s-a angajat la începutul carierei sale în cadrul Japan Tobacco International, care la acea vreme se numea R. J. Reynolds. Acolo şi-a făcut "ucenicia", în perioada 1994-1999, iar apoi s-a angajat la Hochland unde a deţinut vreme de şapte ani funcţia de director de marketing şi vânzări. Hochland a intrat pe piaţa locală în 1993, produsele fiind distribuite prin intermediul companiei Whiteland. Acest parteneriat a fost păstrat şi după ce Hochland a achiziţionat două fabrici - la Sighişoara (unde produce brânza topită) şi Sovata (unde se produce caşcaval şi cedar).
Business Magazin a lansat luni, 12 noiembrie 2012, a treia editie a catalogului 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA. Detalii aici.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro