100 tineri manageri de top. Alexandru Coclisan, ISAGRI: Să conduci când lucrurile merg bine de la sine este uşor, însă vei vedea cu adevărat de ce eşti în stare atunci când ai furtuni de gestionat în companie

Postat la 10 octombrie 2024 11 afişări

100 tineri manageri de top. Alexandru Coclisan, ISAGRI: Să conduci când lucrurile merg bine de la sine este uşor, însă vei vedea cu adevărat de ce eşti în stare atunci când ai furtuni de gestionat în companie

Alexandru Coclisan, Europe Area Manager, ISAGRI, 39 de ani


Cifră de afaceri (2023, pentru totalul celor patru filiale gestionate – România, Italia, Elveţia, Belgia): 6 mil. euro

Profit net: 15% din cifra de afaceri

Număr de angajaţi: 55


„Să conduci când lucrurile merg bine de la sine este uşor, însă vei vedea cu adevărat de ce eşti în stare atunci când ai furtuni de gestionat în companie. Nu ai cum să creşti în această meserie dacă nu treci prin momente de cumpănă, şi nu ai cum să câştigi tot timpul. Inevitabil vei avea şi eşecuri, însă este musai să ştii să înveţi din aceste episoade, pentru că doar aşa vei fi mai puternic la următorul incendiu. Am învăţat din momentele mai grele că Superman nu există şi nu le poţi face pe toate, de aceea trebuie să ştii să ai încredere în echipa ta şi să delegi şi proiectele importante. În momente cheie, ca manager, ai nevoie să împarţi presiunea şi, mai important, trebuie să ai cu cine să o împarţi.”

Absolvent în 2009 al USAMV (Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară) din Bucureşti, Facultatea de Management, cu două masterate în dezvoltare rurală şi management în agribusiness, ultimul efectuat în Franţa la ISA (Institutul Superior de Agricultură) din Lille, Alexandru Coclisan are rolul de Europe area manager în cadrul companiei cu origini franceze ISAGRI. A deschis filiala companiei specializate în soluţii software pentru agricultură ISAGRI în România, în 2011, şi a crescut activitatea acesteia în ţara noastră odată cu dezvoltarea sa profesională: „Am parcurs pe rând meseriile de sales, regional manager, area sales manager şi country manager. Până în momentul de faţă, în România, am echipat peste 1000 de ferme agricole cu cel puţin un produs software din gama noastră. Cred cu tărie că tehnologia digitală accelerează dezvoltarea fermelor agricole din toată lumea”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.