11% dintre angajaţi nu îşi iau pauză de masă
Dacă în urmă cu şase luni angajaţii se simţeau presaţi de sarcinile de serviciu şi renunţau la pauza de masă, în prezent aceştia acordă o importanţă mai ridicată prânzului şi alimentaţiei, potrivit unui studiu recent realizat de Best Jobs.
Peste 45% dintre respondenţi îşi luau mereu pauză de prânz, 23% ieşeau la masă doar dacă nu erau prea ocupaţi, 18% mâncau mereu la birou pentru a nu pierde din timpul de lucru şi aproape 13% erau prea presaţi de responsabilităţi şi săreau peste pauza de masă. Aşa arătau lucrurile în urmă cu şase luni.
Acum, situaţia s-a mai schimbat, iar pauzele de masă ale angajaţilor din românia arată astfel: 46% mănâncă o masă caldă alături de colegi; 22% îşi iau o pauză scurtă de mâncat sandvişuri pe fugă; 17% mănâncă la birou, pentru a nu pierde din timpul de lucru iar 11% nu îşi iau pauză de masă
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro