7 restaurante în care intri mai greu ca la Harvard

Postat la 13 februarie 2017 635 afişări

Sunt mereu pe lista celor mai bune restaurante din lume, iar rezervările pentru a lua masa la unul dintre aceste localuri se fac cu luni sau chiar ani înainte.

7 restaurante în care intri mai greu ca la Harvard
Franklin Barbecue - Austin, Texas
 
De când a fost branduit de către Bon Appetit drept restaurantul unde se mănâncă cele mai bune coaste, cozile din faţa localului au devenit ceva obişnuit. Deşi se deschide la ora 11, coproprietarul Stacy Franklin spune că în weekend clienţii ajung de la 6 dimineaţa. "Oamenii îşi aduc scaune sau joacă fotbal în parcare, pentru ca timpul să treacă mai repede", povesteşte ea. 
 
 
Sushi Dai - Tokyo

Mai toate ghidurile de specialitate au elogiat micul restaurant din Tokyo, care oferă mic dejun începând cu ora 5 dimineaţa. Aflat în interiorul pieţei de peşte Tsukiji, localul cu doar 12 locuri oferă cel mai proaspăt mic dejun din lume, se spune. Numai că ai toate şansele să ajungi să iei direct prânzul pentru că la coadă se stă şi peste patru ore. Alţii îşi ţin loc de la 3 dimineata pentru a fi siguri că prind o masă aici. 

Citiţi mai multe pe www.gustarte.ro

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.