100 Cele mai puternice femei din business. Tatiana Sverdlic, Director vânzări independent trade, Mars România

Postat la 26 septembrie 2024 19 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Tatiana Sverdlic, Director vânzări independent trade, Mars România

Cifră de afaceri (2022): 826 mil. lei*

Număr de angajaţi: 200

*Potrivit datelor publice disponibile


Biografie: Tatiana are o experienţă de 15 ani în industriile tutunului şi a berii. Este membru al echipei de conducere, coordonând extinderea afacerilor din portofoliu: gumă, ciocolată, îngheţată şi mâncare pentru animalele de companie, în canalul Independent Trade.


► Am început să lucrez încă din facultate. Am început prin a mă îndrăgosti de branduri şi de marketing, dorind să explorez cât mai multe despre cum se construiesc mărcile de succes şi ce influenţează deciziile consumatorilor. 

► Am ajuns să fiu pasionată de vânzări, de a lucra cu echipe mari, de a înţelege nevoile clienţilor şi de a vedea, zi de zi, impactul deciziilor proprii şi al echipei în rezultate şi în dezvoltarea oamenilor. Am acceptat schimbarea nu doar ca pe ceva normal, ci şi esenţial în business şi în viaţă.

► Mâncarea specializată pentru animalele de companie este una dintre cele mai dinamice categorii de pe piaţa din România şi va continua să înregistreze creştere. Categoria de la care mă aştept probabil la cele mai semnificative schimbări este cea a gumei de mestecat. Va veni momentul când aceasta nu va reprezenta doar un obicei sau o asociere cu beneficiile funcţionale tradiţionale, ci un produs care să contribuie la concentrare, memorie sau pur şi simplu la o stare de bine. Când vine vorba de dulciuri, e de aşteptat ca românii să nu îşi refuze micile bucurii aduse de produsele din ciocolată; dimpotrivă, îşi vor dori să experimenteze mai mult, vor fi mai conştiincioşi în alegerile pe care le fac şi vor opta pentru produse premium, fie că vorbim de un desert, de o gustare sau de o îngheţată răcoritoare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.