100 tineri manageri de top. Radu Diaconu - Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL, EY Romania

Postat la 16 august 2024 122 afişări

100 tineri manageri de top. Radu Diaconu - Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL, EY Romania

Radu Diaconu, avocat, partener coordonator,

liderul practicii de consultanţă juridică în afaceri - Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL, EY Romania

40 de ani


Venituri de aproximativ 49,4 miliarde USD la nivel global în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2023

Număr de angajaţi: 1000


Este avocat coordonator (managing partner) al Băncilă, Diaconu şi Asociaţii SPRL, firmă de avocatură de business afiliată cu EY Romania, în cadrul căreia lucrează 60 de avocaţi. Radu Diaconu este licenţiat în drept la Universitatea din Bucureşti şi în finanţe la ASE. Are şi un doctorat în dreptul comerţului internaţional, în domeniul instituţiilor financiare nebancare.

Se ocupă în principal de tranzacţii de M&A şi a consiliat atât investitori strategici, cât şi financiari. Echipa pe care o coordonează acoperă arii variate de practică – drept societar, M&A, dreptul muncii, energie, proiecte de interes public, imobilare, servicii financiare şi altele.

„Mă preocupă creşterea businessului, pur şi simplu, oricât de banal ar suna acest obiectiv. Asta înseamnă clienţi mulţumiţi şi bani mai mulţi, în fiecare an, pentru firmă, pentru colegi şi pentru mine. Vreau, de asemenea, să lucrez cu oameni care să vină cu plăcere la birou – nu pentru că totul ar fi roz (niciodată nu e), ci pentru că fiecare coleg e tratat cu respect şi are responsabilităţi care îl fac util pentru echipă, precum şi autonomia şi ştiinţa necesare ca să şi le îndeplinească.”

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.