Ce faci când ai o urgenţă medicală sau chirurgicală?
O urgenţă medicală sau chirurgicală poate apărea în orice moment, cu atât mai mult în anotimpul rece când apar virozele respiratorii, gripa, iar pe fondul temperaturilor foarte scăzute manifestările clinice ale unor boli cronice se pot exacerba. În plus, iarna este şi anotimpul iubitorilor de schi, când se pot produce unele accidentări care să necesite îngrijiri medicale de urgenţă.
Indiferent de situaţie, este bine de ştiut că în cazul unei urgenţe medicale la Spitalul Clinic SANADOR pacienţii, atât adulţi cât şi copii, au acces la asistenţă medicală nonstop, în regim de urgenţă, prin Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU), singurul de acest tip din sistemul medical privat. Indiferent că este vorba de urgenţe ortopedice, cardiovasculare, urologice, neurologice, pulmonare, neurochirurgicale, pediatrice, digestive sau urgenţe ginecologice, pacienţii primesc în Compartimentul de Primiri Urgenţe SANADOR cele mai bune îngrijiri, în condiţii sporite de siguranţă. După stabilizare, pacienţii sunt evaluaţi de un medic specialist şi chiar pot fi internaţi pe secţiile de specialitate, dacă există indicaţie, datorită celor 26 de linii de gardă cu care funcţionează Spitalul Clinic SANADOR.
În Compartimentul de Primiri Urgenţe SANADOR activează o echipă medicală formată din medici urgentişti cu vastă experienţă, care au acces 24 de ore din 24 de ore la investigaţii imagistice avansate, precum RMN 3 Tesla şi CT 128 slice. De asemenea, pentru un diagnostic prompt analizele sunt realizate prin protocolul point-of-care (POC), direct la patul bolnavului.
Pentru a veni şi mai mult în sprijinul pacienţilor, Spitalul Clinic SANADOR dispune şi de un Serviciu de Ambulanţă propriu, cu flotă modernă de ambulanţe şi dispecerat dedicat (021.9699, disponibil nonstop), care asigură transport specializat şi asistenţă medicală prespitalicească atât în Bucureşti, cât şi în ţară. Autospecialele sunt echipate la cele mai înalte standarde de calitate, fiecare ambulanţă fiind dotată cu echipamente, precum: defibrilator, monitor, electrocardiograf, pulsoximetru, glucometru, ventilator mecanic, aspirator portabil şi fix, injectomat şi cu toate celelalte echipamente medicale prevăzute de regulamentele în vigoare la nivel naţional.
În cazul unui accident vascular, pacienţii beneficiază în Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic SANADOR de o evaluare rapidă şi corectă pentru stabilirea diagnosticului, astfel încât pacienţii să primească tratamentul adecvat, Spitalul Clinic SANADOR, prin Compartimentul de Primiri Urgenţe, fiind singurul spital privat din Bucureşti care asigură pacienţilor care au suferit un AVC ischemic acut tratament prin tromboliză intravenoasă. Singura condiţie este ca pacientul să ajungă la spital în fereastra terapeutică de 4-4,5 ore de la apariţia primelor semne şi simptome şi să nu aibă contraindicaţie pentru acest tip de tratament.
Dacă pacientul se prezintă la Compartimentul de Primiri Urgenţe SANADOR cu o urgenţă chirurgicală, intervenţiile sunt realizate la Spitalul Clinic SANADOR de medici chirurgi cu bogată experienţă în rezolvarea chiar şi a celor mai complexe cazuri, într-un bloc operator foarte bine dotat, cu echipamente performante şi tehnologii de top, cu sprijinul specialiştilor din Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă de categoria I.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro