Ciolacu, despre Iohannis: Nu l-am votat niciodată şi nici nu o să-l votez

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 septembrie 2024 17 afişări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că se va consulta luni cu membrii conducerii partidului în privinţa proiectului PNL care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la parlamentare. Despre şeful statului, Ciolacu spune: „Nu l-am votat niciodată şi nici nu o să-l votez”.

Ciolacu, despre Iohannis: Nu l-am votat niciodată şi nici nu o să-l votez

„Nu l-am votat niciodată şi nici nu o să-l votez vreodată”, spune Marcel Ciolacu despre Klaus Iohannis.

El aminteşte că luni va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD, în timpul căreia va fi luată decizia dacă social-democraţii susţin sau nu proiectul PNL care i-ar permite lui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare.

PNL a depus, miercuri, în Parlament un proiect de lege prin care i se va permite preşedintelui ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida la alegerile parlamentare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.