Firma de avocatură PeliPartners a asistat Alfa Group în procesul de achiziţie a proiectului IRIDE Business Park de la grupul CPI

Autor: Roxana Rosu Postat la 03 octombrie 2024 18 afişări

Firma de avocatură PeliPartners a asistat Alfa Group în procesul de achiziţie a proiectului IRIDE Business Park de la grupul CPI

Firma de avocatură PeliPartners a asistat Alfa Group în procesul de achiziţie a proiectului IRIDE Business Park de la grupul CPI. Tranzacţia nu se limitează doar la achiziţia de spaţii de birouri, ci include şi facilităţi logistice conexe, esenţiale pentru optimizarea operaţiunilor viitoare ale companiei.

„Această tranzacţie deschide noi perspective pentru extinderea noastră pe piaţa imobiliară şi ne consolidează prezenţa în segmentul birourilor şi al dezvoltărilor rezidenţiale din Bucureşti. Credem că această investiţie va aduce un impact pozitiv asupra pieţei locale şi ne va permite să continuăm să livrăm proiecte inovatoare şi sustenabile. Suntem recunoscători pentru colaborarea strânsă cu echipa PeliPartners, care a fost esenţială în facilitarea acestui proces şi în asigurarea unui parteneriat de succes,” a declarat Mihai Măcelaru, CEO Alfa Group.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) şi Alexandra Ioniţă (Managing Associate).

„Colaborarea noastră cu Alfa Group evidenţiază angajamentul PeliPartners de a oferi consultanţă juridică de top în cadrul proiectelor complexe şi de amploare. Suntem onoraţi să participăm la această iniţiativă strategică de dezvoltare a portofoliului imobiliar şi, în acelaşi timp, să contribuim, prin sprijinirea finalizării unor astfel de tranzacţii majore de investiţii şi totodată la crearea unor noi oportunităţi de business,” a declarat Francisc Peli, Managing Partner.

Alfa Group a fost înfiinţată de omul de afaceri Alin Niculae, care controlează cea mai mare firmă de distribuţie de produse petroliere cu capital românesc, Oscar Downstream, cu afaceri de 1,4 mld. euro. Portofoliul său în domeniul imobiliar din Bucureşti include clădirile de birouri Oscar One, Maria Rosetti Tower, Eminescu Offices, Mendeleev Office 5, precum şi proiectele imobiliare de referinţă Cloud9, 19th Residence, 20th Residence şi 21 Residence – fazele 1 & 2.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitie,
business,
firma,
proces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.