Restaurante la care trebuie să ajungi la 3 dimineaţa ca să prinzi o masă
Sunt restaurante în lume care se roagă de clienţi să le treacă pragul şi sunt localuri unde trebuie să îşi faci rezervare cu câteva luni înainte pentru a găsi un loc liber.
Franklin Barbecue nu este un restaurant de lux, ci şi-a câştigat prestigiul de locul unde se mănâncă cea mai bună carne la grătar din SUA. Localul din Austin, Texas, a fost descoperit de o publicaţie locală şi de atunci oamenii se strâng la uşă de la 6 dimineaţa, deşi se deschide la 11.00. Indiferent la cât ajung clienţii, vor sta la coadă cel puţin 4 ore pentru a putea mânca friptura preferată. Unii vin cu lăzi frigorifice, alţii încing o partidă de fotbal în parcare ca să le treacă timpul mai repede.
Citiţi mai multe pe www.gustarte.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro