Schimbare importantă pentru ”La Plăcinte”. Cel mai nou pariu al restaurantelor

Autor: Cristina Roşca Postat la 24 octombrie 2016 197 afişări

Schimbare importantă pentru ”La Plăcinte”. Cel mai nou pariu al restaurantelor
Compania La Plăcinte a intrat pe piaţa din România în toamna lui 2013 şi între timp a ajuns la 12 restaurante sub brandul La Plăcinte în Bucureşti şi în alte patru mari oraşe din ţară. În urmă cu un an, antreprenorul moldovean Andrei Tranga, care deţine businessul, a adus în România şi un al doilea format de business, pizzeriile Andy’s Pizza, sub care există însă doar o unitate în centrul istoric al Capitalei. Antreprenorul moldovean Andrei Tranga a intrat în businessul din Ro­mânia în toamna lui 2013 cu un restaurant sub brandul La Plăcinte deschis în zona bule­vardului Dacia din Capitală. 
 
Schimbare importantă pentru ”La Plăcinte”. Cel mai nou pariu al restaurantelor

Urmărește Business Magazin

0 of 1 minute, 22 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:02
01:19
01:22
 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.

www.zf.ro
Ne luăm adio de la săptămâna de lucru de cinci zile? Ce experimentează mai nou companiile din întreaga lume?