100 Cele mai puternice femei din business. Ana Moldovanu, Culture & people regional head, STADA

Postat la 01 iunie 2024 65 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Ana Moldovanu, Culture & people regional head, STADA

Cifră de afaceri (2022): 206,8 mil. lei

Profit net (2022): 9,6 mil. lei

Număr de angajaţi: 203


► În urmă cu 20 de ani visam să devin psihoterapeut, ca mulţi dintre absolvenţii de psihologie care se caută pe ei înşişi. Între timp am conştientizat că nu e încă momentul pentru acest pas şi am decis să lucrez în resurse umane. Ştiam că vreau să lucrez într-un domeniu care îmbină folosirea abilităţilor interpersonale cu cele analitice.

► Tranziţia către acest domeniu a fost lentă, între decizia de a lucra în resurse umane şi rolul efectiv trecând trei ani. Am avut însă şansa de a lucra cu un manager care a crezut în mine şi care întotdeauna a investit încredere, timp, atenţie şi cunoştinţe. Deşi atunci au fost momente când mi se părea că bat pasul pe loc, când mă uit în urmă înţeleg că a fost o perioadă esenţială de formare, în care am avut ocazia să învăţ foarte multe despre industria farmaceutică şi modul de lucru într-o companie multinaţională.

► În ceea ce priveşte următorii ani, pe termen mediu mă aştept să avem o şi mai mare diversitate în ceea ce priveşte forţa de muncă. Şi aici mă refer şi la o integrare a baby boomers şi prima decadă din generaţia X. Am privilegiul de a fi aproape de două extreme de vârsta ale celor care sunt activi în câmpul muncii, prin intermediul nepoţilor mei, care au 20 de ani, dar şi al colegilor, care au 50Ă ani. Sunt foarte plăcut surprinsă de spiritul antreprenorial, asertivitatea şi ambiţia celor mai tineri şi nu pot să nu remarc etica muncii pe care o au cei din generaţiile anilor ’60 - ’80 şi înţelepciunea pe care ţi-o dă doar experienţa de viaţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.