Restaurantul de criză
Puşi în imposibilitatea de a-şi mai primi clienţii în restaurantele proprii, bucătarii au venit cu idei noi pentru a supravieţui ca să poată redeschide localurile când situaţia o va permite. O soluţie a fost oferitul de mâncăruri gata preparate, seturi complete de ingrediente din care clienţii îşi pot prepara singuri ceva ori amestecuri de condimente, comercializate prin comenzi telefonice, pe diferite site-uri ori chiar reţele de socializare online ca Instagram. Bucătarii gătesc fie în bucătării închiriate, fie acasă, ori în rulote special amenajate, scrie New York Times. Unii dintre cei care au adoptat acest model de afaceri intenţionează să-l menţină şi când se vor ridica restricţiile, mergând însă prin diverse oraşe pentru a-şi vinde preparatele, deoarece consideră că oamenii vor dori în continuare mâncare gătită ca aceea pe care nu o pot găsi decât în restaurante.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro