100 tineri manageri de top. Delia Paceagiu, NETOPIA Group

Postat la 06 septembrie 2024 31 afişări

100 tineri manageri de top. Delia Paceagiu, NETOPIA Group

Delia Paceagiu, director operaţiuni, NETOPIA Group, 38 de ani


Cifră de afaceri (2023): 23 mil. euro

Profit net (2023): 5,6 mil. euro

Număr de angajaţi: 40


De formaţie avocat, se ocupă în prezent de coordonarea operaţiunilor în cadrul grupului NETOPIA. Ea s-a alăturat echipei în urmă cu 6 ani, în calitate de legal & compliance director şi a preluat rolul de director operatiuni în 2023, în cadrul procesului de reorganizare a grupului ca urmare a achiziţiei pachetului majoritar de acţiuni de către fondul de investiţii INNOVA Capital. Delia Paceagiu crede în ideea de work-life balance la nivel principial, însă nu crede că e ceva ce poate fi realizat zi de zi. „Cred că atât timp cât eşti implicat în permanenţă în proiecte noi, fie că sunt la nivel personal, fie că sunt la nivel de carieră, va exista un dezechilibru inevitabil în funcţie de aria în care alegi să aloci mai multe resurse în momentul respectiv. Există foarte multă presiune socială în jurul acestui subiect şi, implicit, multe aşteptări nerealiste. De multe ori, văd o mare decepţie, mai ales în rândul tinerilor intraţi în câmpul muncii, legat de acest subiect, pentru că îşi doresc să ajungă manageri în câteva luni de la angajare, dar nu sunt dispuşi să petreacă nici măcar un minut peste program pentru a învăţa lucruri noi.”      

„Am învăţat că nu întotdeauna ideile mele sunt cele mai bune şi că uneori sunt prea ataşată de credinţele mele. Asta m-a determinat să încurajez membrii echipei să îşi exprime propriile idei şi să facă tot posibilul să le pună în aplicare.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.