Nunta de lucru
Posibilitatea de a avea un program de lucru hibrid sau de a lucra complet de unde doresc le permite unora să îmbine utilul cu plăcutul, spre bucuria hotelurilor care organizează sau la care se cazează cei care participă în calitate de invitaţi la nunţi în Statele Unite, scrie The New York Times.
Se constată astfel că multă lume preferă să vină mai devreme pentru o nuntă, fie ea organizată în oraşe mari ori în localităţi mai mici, departe de acestea, dar căutate de turişti, prelungind astfel timpul de şedere obişnuit pentru asemenea evenimente. Participanţii, fie ei invitaţi, fie membri ai familiilor mirilor, profită astfel de faptul că pot să-şi vadă de lucru fără a fi nevoiţi să-şi consume zilele de concediu,
petrecându-şi apoi serile cu familia sau prietenii înaintea nunţii. Cel mai bine poziţionate să profite de acest lucru sunt hotelurile sau alte structuri de cazare care au investit în amenajarea unor spaţii în care turiştii pot să stea să lucreze şi în conexiuni mai bune la internet pentru cei care căutau izolarea necesară în pandemie. Acestea înregistrează acum o creştere a numărului de participanţi la nunţi care nu vin doar pentru weekendul în care sunt programate acestea, ci de la mijlocul sau chiar începutul săptămânii, şi chiar au început să se promoveze şi ca destinaţie din care se poate lucra de la distanţă atunci când le vin potenţiali clienţi care studiază piaţa în vederea nunţii lor.
O şedere mai lungă a oaspeţilor nu e profitabilă doar pentru hoteluri, ci şi pentru firmele specializate în organizarea de nunţi, acestea fiind solicitate să găsească activităţi de grup pentru mai mulţi oameni ca înainte pentru a da posibilitatea celor care nu au un program strict să se mai şi relaxeze în zilele de lucru. În plus, invitaţii ajung să se cunoască mai bine şi eventual să ţină legătura şi după evenimentul la care au luat parte.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană