100 tineri manageri de top. Alexandru Daniel Slavu, e-Mobility Rentals

Postat la 10 octombrie 2024 19 afişări

100 tineri manageri de top. Alexandru Daniel Slavu, e-Mobility Rentals

Alexandru Daniel Slavu, Chief Operating Officer, e-Mobility Rentals, 35 de ani


Cifra de afaceri (2023): 716.000 lei

Profit net (2023): 475.000 lei

Flota: 120 de vehicule electrice

Nr. de angajaţi:  15


„Cel mai preţios mentor a fost unchiul meu, care m-a învăţat că, deşi mulţi pot câştiga bani, puţini câştigă şi respectul oamenilor. Mi-a subliniat că onoarea şi corectitudinea sunt esenţiale în afaceri şi că ele constituie fundamentul reputaţiei profesionale. Însă în fiecare zi mă surprind găsind inspiraţie în toate micile filosofii de viaţă ale colegilor mei, în felul în care aleg să rezolve tensiunile, să îşi exprime limitele sau să se bucure împreună.”

Alexandru Slavu deţine funcţia de Chief Operation Officer la e-Mobility Rentals, unde este responsabil de dezvoltarea de proiecte & infrastructură pentru vehicule cu baterii electrice interschimbabile. Încă de la crearea acestui start-up românesc, a jucat un rol esenţial în procesul de inovare, contribuţia sa fiind esenţială în dezvoltarea tehnologiei integrate în bateriile interschimbabile marca e-Mobility Rentals şi în stabilirea infrastructurii Swap Station. Aceste progrese sporesc eficienţa operaţională şi, în acelaşi timp, revoluţionează transportul urban prin integrarea de soluţii scalabile pentru o gamă diversă de vehicule electrice. Anterior, el a ocupat funcţii precum manager de operaţiuni la Just Eat Takeaway.com şi manager de logistică la MCCA Logistics Services.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.