100 tineri manageri de top. Anca Aurora Dache, Kärcher România: Conceptul în care cred şi pe care îl cultiv este life balance

Postat la 12 septembrie 2024 59 afişări

100 tineri manageri de top. Anca Aurora Dache, Kärcher România: Conceptul în care cred şi pe care îl cultiv este life balance

Anca Aurora Dache, Sales Director - Retail Channel, Kärcher România, 39 de ani


 Cifră de afaceri (2023): 151 mil. lei

Profit net: 4 mil. lei

Număr de angajaţi: 117


„Cel mai important instrument de dezvoltare a abilităţilor de leadership este, pentru mine, practicarea leadershipului permanent, exersarea şi dezvoltarea stilului de management în mod continuu. Particip la seminarii, citesc cărţi, ascult podacsturi, dar practica alături de echipă este cheia pentru dezvoltare”, spune Anca Aurora Dache. Tot ea spune că persoana care o inspiră în carieră şi în viaţă este tatăl său. „Primesc din partea lui, subtil şi cald, lecţii valoroase despre puterea de a te reinventa, seriozitate, efort susţinut în drumul spre a obţine ceea ce îmi propun, răbdare şi respect.”

Absolventă a Facultăţii de Cibernetică şi Statistică Economică (ASE), şi-a început cariera la Domo, iar pe parcursul călătoriei profesionale a navigat şi alături de Dyson şi Whirlpool România. În 2023, s-a alăurat echipei Kärcher România, în poziţia de sales director - Retail Channel.

„Conceptul în care cred şi pe care îl cultiv este life balance. Îmi place să cred că echilibrul trebuie să existe în toate aspectele vieţii, nu doar prin discuţiile despre personal vs. profesional. Dacă suntem oameni echilibraţi în tot ceea ce facem, mulţumiţi cu noi înşine şi recunoscători, atunci acest lucru se reflectă în fiecare aspect şi moment al vieţii.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.