100 tineri manageri de top. Andreea Oancea, Sofmedica Romania: Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o este importanţa adaptabilităţii şi a deschiderii către schimbare

Postat la 08 octombrie 2024 16 afişări

100 tineri manageri de top. Andreea Oancea, Sofmedica Romania: Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o este importanţa adaptabilităţii şi a deschiderii către schimbare

Andreea Oancea, Sales and Marketing Manager Departamentul de Surgical Care, Sofmedica Romania, 35 de ani


Cifră de afaceri (2023): 52,8 mil. euro

Profit net (2023): 7,8 mil. euro

Număr de angajaţi: 170


„Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o este importanţa adaptabilităţii şi a deschiderii către schimbare. Într-un domeniu dinamic precum cel al tehnologiilor medicale, schimbările sunt inevitabile şi adaptarea rapidă este esenţială. Coordonând un portofoliu de echipamente medicale de ultimă generaţie, colaborarea cu specialiştii din domeniul sănătăţii vine cu un grad imens de responsabilitate. Cred că sunt cu adevărat norocoasă să lucrez într-un domeniu în care munca mea are un impact semnificativ în viaţa colaboratorilor şi, în final, asupra pacienţilor. Modul în care noi lucrăm influenţează direct beneficiarul final al întregului circuit, pacientul. Mă simt recunoscătoare pentru oportunităţile pe care le am acum şi sunt convinsă că fiecare experienţă este o lecţie în sine.”

Cu peste doisprezece ani de experienţă în industria echipamentelor medicale, Andreea Oancea promovează accesul pacienţilor la tehnologie medicală inovatoare în România. Ea dezvoltă şi implementează strategii inovatoare de vânzări şi marketing, conducând o echipă dedicată pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor medicale. „Prin prisma rolului pe care îl ocup în cadrul companiei, obiectivul meu este să contribui la creşterea şi dezvoltarea departamentului de Surgical Care, pe care îl coordonez, pentru a democratiza accesul pacienţilor la tehnologie medicală inovatoare în sistemul medical din România. Un aspect esenţial al acestui obiectiv este formarea şi conducerea unei echipe de profesionişti dedicaţi. Lucrăm împreună pentru a identifica cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri şi pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor medicale din România. ”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.