700 de antreprenori la Conferinţa Antreprenori Români care Nu se Mulţumesc Cu Puţin

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 iulie 2024 56 afişări

Peste 700 de antreprenori români vor participa luni, 8 iulie, la a II-a ediţie a Conferinţei ARNMCP - Antreprenori Români care Nu se Mulţumesc Cu Puţin, organizată de Romanian Business Club în Sala Mare a Teatrului Naţonal Bucureşti. Evenimentul va fi moderat de Ovidiu Oltean, un expert în arta prezentărilor şi triplu deţinător al titlului de Campion European la Public Speaking.

Într-un eveniment de networking şi inovaţie, cincizeci dintre cei mai curajoşi antreprenori români vor avea ocazia unică de a-şi prezenta afacerile în faţa audienţei. Fiecare va beneficia de un minut pentru a captiva şi impresiona, într-o cursă contra cronometru pentru a atrage atenţia potenţialilor parteneri. Sesiunile de prezentări vor fi întrerupte de discursurile unor speakeri din diverse domenii: Damian Drăghici - compozitor, producător de muzică, artist şi podcast guru, Liliana Cristea - psiholog de business, Valentin Luca - campion mondial la Flair Bartending, şi Ştefan Toderiţă - director de dezvoltare şi strategie la Edenred.

”Anul acesta, Romanian Business Club împlineşte 6 ani de la înfiinţare şi reprezintă câteva sute de companii şi pe fondatorii acestora. Conferinţa noastră anuală, ARNMCP - Antreprenori Români care Nu se Mulţumesc Cu Puţin, a ajuns la a doua ediţie naţională şi consider că este o încununare a tuturor valorilor comunităţii pe care le regăsim şi în mantra noastră: “We Grow Together”. Faptul că ne întâlnim pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti în faţa unei audienţe de o mie de persoane demonstrează cu adevărat puterea unei comunităţi. Este un reminder că niciun antreprenor nu reuşeşte de unul singur, iar reţeaua de susţinere din jurul lui este de nepreţuit”, a declarat Vlad Mihălăchioiu, fondator Romanian Business Club.

Evenimentul oferă antreprenorilor români atât oportunitatea de a socializa cu persoane care se confruntă cu aceleaşi provocări, cât şi şansa de a-şi evidenţia afacerea într-o sală plină, prezentând unicitatea şi succesul lor în lumea antreprenoriatului. Acest eveniment unic permite fiecărui antreprenor să-şi crească afacerea şi să o ducă la următorul nivel, transformând astfel o seară la teatru într-un moment decisiv pentru viitorul lor profesional.

Participanţii la eveniment vor avea ocazia să o asculte pe Liliana Cristea – psiholog de business şi fondatoare a Institutului de Psihologie Financiară, care va oferi o prezentare live în cadrul căreia va arăta cum putem valorifica psihologa financiară în vederea dezvoltării profesionale cu scopul de a ne atinge obiectivele financiare având o mentalitate corectă despre bani. Programul conferinţei include, de asemenea, mai multe sesiuni de networking în cadrul cărora participanţii au şansa de a cunoaşte antreprenori din domenii diverse şi de a stabili conexiuni importante pentru viitor.

Romanian Business Club a fost fondat în 2018 de către Vlad Mihălăchioiu, iar comunitatea a ajuns la aproape 500 de membri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenori,
romani,
conferinta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.