100 Cele mai puternice femei din business. Irina Bălan, Commercial solutions and customer success director, Microsoft România

Postat la 20 septembrie 2024 13 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Irina Bălan, Commercial solutions and customer success director, Microsoft România

Cifră de afaceri (2022): 684 mil. lei

Profit net: 1,57 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.558

*Potrivit datelor publice disponibile pe mfinante.gov.ro


Biografie: Irina Bălan este director specializat în domeniul tehnologiei, cu o experienţă de peste 15 ani în conceperea strategiei şi în managementul schimbărilor pentru organizaţii IT B2B/B2C în cadrul Hewlett-Packard şi Microsoft. În calitate de membru al echipei de conducere a Microsoft România şi Moldova, este responsabilă de dezvoltarea solutiilor de business pentru clienţii enterprise, pe care îi ajută în a-şi atinge potenţialul spre transformarea digitală prin intermediul inteligenţei artificiale.


► Călătoria mea profesională a început în domeniul vânzărilor, ca parte a echipei HP, cu misiunea de a creste productivitatea comercială a unei comunităţi de peste 10.000 de agenţi de vânzări. A fost o perioadă în care am fost expusă la multe oportunităţi de învăţare, am acumulat o experienţă solidă prin testarea unor abordări diferite de lucru şi am avut oportunitatea de a-mi explora propriul stil.

► Pe parcursul carierei mele am descoperit că am o afinitate spre a fi lider, îmi place să creez valoare în lume, să ajut oamenii să se dezvolte şi, în cele din urmă, să văd că eforturile mele fac diferenţa în comunitatea din care fac parte. Valorile mele se aliniază destul de bine cu pasiunile mele: una peste alta, îmi place să mă autodepăşesc şi mă bucur enorm de ceea ce fac în plan profesional. Acestea fiind spuse, nu a fost o călătorie uşoară: rolurile pe care le-am avut au venit cu numeroase provocări, transformări, de multe ori a trebuit să ies din zona mea de confort, ba chiar am fost la un pas să renunţ de multe ori. Dar, în cele din urmă, după ce vezi rezultatele, realizezi că totul a meritat.

►Peste 20 de ani, mi-ar plăcea să ajut companiile şi oamenii să înţeleagă cum pot folosi AI în scopuri pozitive, pentru a-şi uşura activităţile din viaţa de zi cu zi, şi să colaborez cu guvernele pentru a stabili standarde şi practici etice în aces sens.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.