100 Cele mai puternice femei din business. Raluca Drăghici, Coproprietar, Junior Med

Postat la 25 septembrie 2024 16 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Raluca Drăghici, Coproprietar, Junior Med

Cifră de afaceri (2023): 1,4 mil. euro

Profit net: + 300.000 de euro

Număr de angajaţi: 35


Biografie: Raluca Drăghici este un lider inovator în domeniul medicinei dentare şi al tehnicii dentare, cu o experienţă de peste 15 ani în conducerea companiilor de medicinǎ dentară. Efectuează strategii care îmbină tehnologia şi medicina dentarǎ cu nevoile pacienţilor, contribuind la creşterea companiei Junior Med într-un mediu competitiv. În momentul de faţă, Raluca Drăghici este medic şi director medical pentru clinicile Junior & Family Dental Clinics din Iaşi, Bucureşti şi Timişoara.


► Acum 20 de ani, eram tehnician dentar, dar aspiram să fiu implicată în domeniul medical şi să contribui la îmbunătăţirea sistemului de sănătate din domeniul medicinei dentare. Visam să fiu parte a unei echipe care oferă servicii medicale de înaltă calitate şi să contribui la îmbunătăţirea vieţii oamenilor prin inovaţie în medicină.

► Realitatea a fost în concordanţă cu aspiraţiile mele iniţiale. Mă consider un om norocos în această privinţă. Am reuşit să-mi îndeplinesc visul de a lucra în domeniul medicinei dentare, iar faptul că, în prezent, sunt coproprietar al Junior & Family Dental Clinics este o realizare pe care o apreciez profund. Reuşesc în fiecare zi să aduc zâmbetul pe faţa pacienţilor mei, ceea ce îmi dǎ o energie specială, dar şi puterea de a merge mai departe. Consider că medicina dentarǎ este mai mult decât medicinǎ - odată cu un zâmbet perfect, creştem încrederea de sine a pacienţilor şi îmbunătăţim starea lor generală.

► Pentru următorii 20 de ani, mă aştept să vedem o transformare semnificativă în industria de medicină dentară, alimentată de avansuri tehnologice şi schimbări în cerinţele şi nevoile pacienţilor. Voi continua să investesc în inovaţie şi să îmbunătăţesc, totodată, calitatea serviciilor noastre medicale pentru a răspunde mai bine nevoilor pacienţilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.